PRETECT Security

 • Security management tool
 • Eenvoudig te starten
 • Abonnement, geen investering

Probeer een pilot!

Security Dienst

Pretect Dienst heeft alle functionaliteit voor beveiligingsorganisaties die werken in diensten. Het structureert het werk volgens de diensten waardoor de taken van de operationele beveiliging altijd duidelijk zijn. De dienstoverdracht, de taken tijdens de dienst, de geldende instructies en het rapporteren van meldingen. Pretect Dienst maakt het de Security manager gemakkelijker om de beveiligingsorganisatie te managen en sneller te reageren op veranderingen in de organisatie.

Met Pretect Dienst kunt u alle security werkzaamheden vastleggen. Alle standaard meldingen zoals alarmmeldingen, ongevalsmeldingen, storingsmeldingen , brand- en sluitronden, dienstoverdrachten en sleuteluitgiften. Maar Pretect gaat nog een stap verder met eigen type meldingen, installatietesten, kentekenregistraties en uitgebreide controles. Pretect Dienst kan uitgebreid worden met modules om de PDCA kwaliteitscirkel te integreren in uw werkzaamheden.

Met de Quality modules Pretect Controle, Inspectie en Audit wordt kwaliteit structureel geborgd in de security werkzaamheden.

Pretect Dienst biedt tevens de mogelijkheid om Secuity uit te breiden richting Safety. Met de modules Pretect Incident en Pretect BHV heeft u één portal voor al uw Safety & Security werkprocessen.

Voor de manager betekent Pretect Dienst het overzicht over alle lopende zaken en de zekerheid dat alle taken verricht worden. Het wordt gemakkelijker om gegevens terug te zoeken, uw beleid met te data te ondersteunen en om rapportage voor het hoger management aanleveren .

Pretect Dienst kan als webapplicatie gebruikt worden maar kan ook intern in uw organisatie geïnstalleerd worden. De webapplicatie (Pretect SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer heeft en geen IT-beheerskosten. Altijd bereikbaar en gemakkelijk te starten. Met uw eigen Virtual Private Server (VPS) kunt u de veiligheid van uw informatie in de cloud waarborgen.

SAAS WEBSOLUTION

Software as a Service

SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud voor een vast bedrag per maand. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement heeft. Dit betekent

 • Geen investering
 • Gemakkelijk beginnen
 • Gemakkelijk uit te breiden
 • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
 • Geen interne IT kosten
 • Geen IT beheer kosten
 • All-in prijs per maand
 • Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om het eens te proberen!

  VEILIG WERKEN

  Uw eigen VPS

  Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u uw eigen omgeving op internet.

  Met uw eigen VPS zijn de beveiligings-mogelijkheden nog beter. Zo kunnen wij op de firewall van uw VPS alleen de IP-adressen toelaten die u wenst. Hiermee sluit u 99,99% van het internetverkeer uit. Net zoals op uw eigen netwerk bepaalt u met de IP adressen wie er toegang heeft.

  Neem contact op

  Bel ons 010 – 202 3500

  Stel uw vraag
  Deel deze pagina